Παναιτωλικός: «Χάλασε» του Γκονσάλβες

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: «Χάλασε» του Γκονσάλβες

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που ήρθε στο Αγρίνιο δεν θα υπογράψει στα «καναρίνια» και έφυγε από την Ελλάδα.

Ο Βάγκνερ Γκονσάλβες συμφώνησε με τον Παναιτωλικό, ήρθε στην Ελλάδα, όμως τελικά δεν θα φορέσει την «κυανοκίτρινη» φανέλα. Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως ο 23χρονος Βραζιλιάνος έχει πρόβλημα στον προσαγωγό, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης από έναν μέχρι και δύο μήνες.

Παρότι ακολουθούνταν από εξαιρετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά, αποδείχθηκε πως ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας στην απόφαση να μην ενεργοποιήσουν τη συμφωνία των δύο πλευρών, καθώς δεν ήθελαν να ρισκάρουν με την περίπτωσή του.
Ηδη μάλιστα εξετάζονται άλλες λύσεις για το μεσοεπιθετικό σκέλος, καθώς προβάλει βέβαιο πως τα «καναρίνια» θα ενισχυθούν σε αυτή τη θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα