Το PAOK TV ήρθε για να μείνει…

Το PAOK TV ήρθε για να μείνει…

Το PAOK TV ήρθε για να μείνει…

bet365

Εντυπωσιακά νούμερα «έπιασε» το PAOK TV στην πρώτη κιόλας μία ώρα λειτουργίας του συστήματος αγοράς (pay per view) της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ολυμπιακός - Κράσνονταρ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης στην πτήση της αποστολής του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη προς την Μπρατισλάβα αποτέλεσε το ξεκίνημα της προσπάθειας του PAOK TV. Με το που προσγειώθηκε η αποστολή στην σλοβάκικη πρωτεύουσα οι παράγοντες του «Δικεφάλου» ενημερώθηκαν για τα πρώτα νούμερα των συνδρομών, που ανέρχονται στις 2.500 στην πρώτη ώρα λειτουργίας της πλατφόρμας.

Το πρότζεκτ που έβαλε μπροστά ο νταμπλούχος Ελλάδας, ΠΑΟΚ, με την απόφαση του να «παίξει μπάλα» μόνος του σ’ ότι αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας, είναι από το πρωί της Τετάρτης (21/8) σε πλήρη εξέλιξη, καθώς άνοιξε η πλατφόρμα για την αγορά συνδρομής (έναντι 4,99 ευρώ) του αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Στη Μικράς Ασίας θεωρούν ότι το εγχείρημα του PAOK TV μπορεί να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και τα νούμερα που θα σημειωθούν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, που θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσα από το επίσημο κανάλι του συλλόγου, να διαφοροποιήσουν την κουβέντα γύρω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή και χωρίς να υπάρχει χρόνος για διαφήμιση του όλου πρότζεκτ, μέσα στην πρώτη ώρα έγιναν 2.500 συνδρομές για το παιχνίδι της Κυριακής. Η αρνητική τοποθέτηση της Nova γύρω από τα τηλεοπτικά των νταμπλούχων Ελλάδας και η αντίδραση των φίλων του ΠΑΟΚ, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να υπάρξει ένας ξεσηκωμός από ανθρώπους που έτρεξαν να κλείσουν από σήμερα την συνδρομή τους. Μιλάμε για τέσσερις μέρες πριν από την σέντρα του αγώνα.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν στα χέρια τους δύο μελέτες που αφορούν το PAOK TV. H πρώτη είχε γίνει πριν από δύο χρόνια, όταν ξεκίνησε η μετάδοση των εντός έδρας αγώνων στο εξωτερικό, η δεύτερη έγινε πριν από ένα μήνα, ωστόσο τότε ήταν ακόμη ανοικτό το ενδεχόμενο συμφωνίας με την ΕΡΤ ή τη Nova, ενώ υπήρχε και η λύση του OPEN TV.

Η απόφαση για να μεταδοθούν οι εντός έδρας αγώνες του πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδας μέσα από την πλατφόρμα του PAOK TV πάρθηκε το βράδυ της Δευτέρας γι’ αυτό και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, πήγε στο Δ.Σ. της Λίγκας έτοιμος να δώσει απαντήσεις γύρω από το συγκεκριμένο εγχείρημα, που είναι αλήθεια ξάφνιασε πολλούς και προκάλεσε πολλές συζητήσεις περίξ των παραγόντων.

Ο «Δικέφαλος» είναι πανέτοιμος να υποστηρίξει την όλη διαδικασία, έχει πάρει εγγυήσεις από την εταιρεία που ανέλαβε την παραγωγή του αγώνα με τον Παναιτωλικό αναφορικά με την ποιότητα της μετάδοσης, γνωρίζει από την έρευνα που έχει κάνει σε πια κομμάτια πρέπει να στρέψει την προσοχή του και να οργανωθεί άμεσα (πειρατεία, ομαδικές προβολές), ενώ ετοιμάζει διάφορα πακέτα συνδρομών (πχ. ετήσιες) για τους υποψήφιους πελάτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα