Παναθηναϊκός: Δεν «ξεφεύγει» οικονομικά για Ρόντγουελ

Παναθηναϊκός: Δεν «ξεφεύγει» οικονομικά για Ρόντγουελ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Δεν «ξεφεύγει» οικονομικά για Ρόντγουελ

bet365

Ναι μεν ο Τζακ Ρόντγουελ έχει απαιτήσεις, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν ξεφεύγει από τον σχεδιασμό του, κινείται σε συγκεκριμένα πλαίσια και το ταβάνι του ενδέχεται να μην ικανοποιεί τον 28χρονο χαφ...

Ολυμπιακός - Κράσνονταρ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους «πράσινους», ωστόσο, εξ αρχής ήταν μια υπόθεση εξαιρετικά δύσκολη, κυρίως λόγω των απαιτήσεων που παρουσίαζε ο άλλοτε διεθνής άσος και στις οποίες φαινόταν να μην κάνει υποχωρήσεις.

Πέρα από τη διάρκεια του συμβολαίου, για την οποία ο Τζακ Ρόντγουελ ήταν αμετακίνητος, διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για βελτιωμένη προσφορά του Παναθηναϊκού που θα έφτανε στο σύνολο των 640.000 ευρώ για διετή συνεργασία.

Από το «τριφύλλι», ωστόσο, ξεκαθαρίζουν πως το ταβάνι τους είναι πολύ μακριά από αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να ξεφύγουν οικονομικά για να πείσουν τον άλλοτε άσο των Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον και παραμένουν πιστοί στον προϋπολογισμό τους που είναι πολύ συγκεκριμένος...

Την ίδια στιγμή, φυσικά, εξετάζονται περιπτώσεις που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις στις οποίες έχει τη δυνατότητα να παίξει ο Τζακ Ρόντγουελ, με τον Νίκο Νταμπίζα να μην έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στον Άγγλο χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα