Φορτσάρει για πρεμιέρα με ΑΕΚ η Ξάνθη

Gazzetta team
Φορτσάρει για πρεμιέρα με ΑΕΚ η Ξάνθη

bet365

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η Ξανθιώτες αναφέρουν σχετικά: «Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας την Τρίτη. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στα γήπεδα του προπονητηρίου και δούλεψαν σε διαφορετικούς τομείς, προκειμένου η Xanthi FC να παρουσιαστεί στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς. Ο Βασίλης Φασίδης αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο Κίκο Ραμίρεθ ζήτησε αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο passing game, το pressing και την γρήγορη μετάβαση από το αμυντικό στο επιθετικό παιχνίδι, ενώ το «μενού» περιλάμβανε και τελειώματα φάσεων. Οι σημερινές προπονήσεις ξεκίνησαν με ανάλυση βίντεο και επισημάνσεις ενώ ολοκληρώθηκαν με το μπάρμπεκιου από τους αρχηγούς Δήμο Μπαξεβανίδη και Χρήστο Λισγάρα που αυτό το καλοκαίρι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με την ξανθιώτικη ομάδα. Την Τετάρτη υπάρχει ρεπό με την Xanthi FC να επιστρέφει στις προπονήσεις το πρωινό της Πέμπτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα