Ενοχλήσεις ο Βαζ, πρώτη για τον 19χρονο Γκάουνα

Ενοχλήσεις ο Βαζ, πρώτη για τον 19χρονο Γκάουνα

Gazzetta team
Ενοχλήσεις ο Βαζ, πρώτη για τον 19χρονο Γκάουνα

bet365

Με τον Ρκάρντο Βαζ να νιώθει ενοχλήσεις στην μέση και να αποχωρεί από την προπόνηση, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Γκιλιέρμο Γκάουνα πέρασε από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Σίμου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση, αλλά και την δοκιμή του Γκάουνα έχει ως εξής: Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε το απόγευμα της Τρίτης ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός Guillermo Gauna, ο οποίος από σήμερα (20/8) δοκιμάζεται από τον Γιώργο Σίμο και τους συνεργάτες του.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, προπόνηση ταχυδύναμης, παιχνίδια κατοχής μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

O Ricardo Vaz αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, ενώ σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Vajebah Sakor.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (21/8) στις 18:00 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα