PAOK TV: Μια δήλωση ανεξαρτησίας...

PAOK TV: Μια δήλωση ανεξαρτησίας...

PAOK TV: Μια δήλωση ανεξαρτησίας...

bet365

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήρθαν να ταράξουν τα νερά και να διαφοροποιήσουν το τοπίο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, με την απόφαση να δείξουν τους εντός έδρας αγώνες τους από το επίσημο κανάλι της ομάδας.

Διαβάζοντας «πίσω από τις γραμμές» της επίσημης ανακοίνωσης των «ασπρόμαυρων», η απόφαση να μεταδοθούν οι εντός έδρας αγώνες των πρωταθλητών Ελλάδας, μέσα από την πλατφόρμα του PAOK TV, είναι ένα ξεκάθαρο «μπορούμε και μόνοι μας».

Κι όντως, ο ΠΑΟΚ της εποχής Ιβάν Σαββίδη μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει μια τέτοια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη Μικράς Ασίας είπαν να τολμήσουν, άφησαν στην άκρη την εύκολη λύση του OPEN TV, γιατί πρωτίστως έχουν τη γνώση και το «know how» από τέτοιας μορφής εγχειρήματα. Η πρώτη προσπάθεια έγινε το καλοκαίρι του 2017, με την ζωντανή μετάδοση των φιλικών αγώνων προετοιμασίας, κάτι που επαναλήφθηκε και φέτος με το επίσημο κανάλι της ομάδας να δείχνει όλα τα παιχνίδια σε Ολλανδία και Βέλγιο.

Από την στιγμή που αποφάσισαν να μην κάνουν πίσω, σ’ ότι έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας χρονιάς και δεν θα έλεγαν ποτέ «ναι» σε οποιαδήποτε χαμηλή πρόταση απλά «για να πάρουμε χρήματα τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική αξία της ομάδας», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, στην τοποθέτηση του κατά την συνεδρίαση της Λίγκας, τότε το δύσκολο κατά τα άλλα εγχείρημα του PAOK TV είναι μια σαφέστατη ένδειξη πως δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη μπορεί να «ζήσει» δίχως τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, για τους άλλους δεν ξέρουμε, γι’ αυτό και όπως εξήγησε ο κ. Γκαγκάτσης στην Τούμπα έκριναν ότι δεν πρέπει «να υποκύψουμε στον ηθικό εκβιασμό και να μειώσουμε μόνοι μας την αξία της πιο πετυχημένης ομάδας της τελευταίας τριετίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας διαπραγματεύτηκαν για ένα ποσό κοντά στα 7,5 εκατ. ευρώ με την ΕΡΤ, μια κίνηση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από άλλες ΠΑΕ, ενώ από το συνδρομητικό κανάλι της Nova, «η πρόταση η οποία μας έγινε ήταν εξευτελιστική με βάση τα επιτεύγματα της ομάδας και τη δυναμική που έχει αποκτήσει», σημείωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δείχνοντας ξεκάθαρα ότι με το συνδρομητικό κανάλι δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής.

Παρατηρώντας τις κινήσεις στο τηλεοπτικό τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» είπαν να αφήσουν στην άκρη την «ασφάλεια» του OPEN TV και να… ρίξουν τη ζαριά του PAOK TV. Μπορεί να αποτύχουν, μπορεί όμως και να πετύχουν κι αν αυτό συμβεί, τότε ασφαλώς θα έχουν ταράξει τα νερά και θα έχουν αλλάξει την ατζέντα της κουβέντας γύρω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Οι εμπλεκόμενοι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του εγχειρήματος (τεχνολογικό υπόβαθρο, πειρατεία κλπ), αλλά είναι αποφασισμένοι να το προχωρήσουν και να το δοκιμάσουν πιστεύοντας ότι μπορούν να κερδίσουν το στοίχημα διαμορφώνοντας μια νέα βάση οπαδών-τηλεθεατών.

Ανάλογο εγχείρημα δεν υπάρχει, ποτέ άλλοτε μια ομάδα δεν αποφάσισε να διαχειριστεί μόνη τα τηλεοπτικά δικαιώματα της, οπότε δεν υπάρχουν συγκρίσιμα νούμερα στην αγορά.

«Το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός είναι το πρώτο βήμα σε ένα νέο, κοινό ταξίδι. Μια full HD τηλεοπτική μετάδοση με εννιά κάμερες, pregame και postgame ενημέρωση έρχεται στις οθόνες σας όπου κι αν βρίσκεστε. Στο σπίτι, το γραφείο ή ακόμα και στις διακοπές σας», αναφέρει η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο στην τιμή των 4,99 ευρώ μέσα από μια πολύ απλή και ασφαλή διαδικασία που ολοκληρώνεται σε τέσσερα βήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα