Αστέρας Τρίπολης: Ο Τσάβι Αλόνσο «χάλασε» του Γκοροστίντι

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Ο Τσάβι Αλόνσο «χάλασε» του Γκοροστίντι

bet365

Ο παλαίμαχος άσος που βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β' όχι μόνο έπεισε τον 23χρονο χαφ να μείνει στους Βάσκους, αλλά τον έκανε και αρχηγό
Ο Ενέκο Καπίγια έκανε πρόσφατα το δρομολόγιο Σοσιεδάδ-Τρίπολη, όμως το... πλάνο των Αρκάδων ήταν να μην είναι μόνος. Στον Αστέρα «πάλευαν» και την περίπτωση του Αντερ Γκοροντίντι και μάλιστα έφτασαν πολύ κοντά. Ομως για την ώρα το θέμα του «πάγωσε» ελέω... Τσάβι Αλόνσο. Το «φλερτ» των δύο πλευρών χρονολογείται από τα τέλη Ιουλίου, όμως ο παλαίμαχος σούπερ σταρ που πλέον είναι τεχνικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β', μετέφερε στον 23χρονο κεντρικό χαφ πως τον θέλει στην ομάδα του. Ο Γκοροντίτι είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου και τελικά «ψήθηκε» να μείνει, ενώ πλέον είναι και ο αρχηγός των Βάσκων. Οπως λέγεται μάλιστα στην Ισπανία, ως μία «επιβράβευση» που δεν άφησε την Ρεάλ για χάρη του Αστέρα. Βέβαια στο μέλλον είναι πιθανό το ζήτημά του να αναθερμανθεί, αλλά για την ώρα φαίνεται πως έχει... ναυαγήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα