Τα τυπικά για Ανδρούτσο, ανοιχτό για Μασούρα!

Νίκος Μαρούδας
Τα τυπικά για Ανδρούτσο, ανοιχτό για Μασούρα!

bet365

Ο Ατρόμητος τελειώνει με τον δανεισμό του Ανδρούτσου από τον Ολυμπιακό και περιμένει να δει αν θα κινηθεί για την προσθήκη ενός μπακ.

Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ηταν γνωστό και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Ο Θανάσης Ανδρούτσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο με την συμφωνία ν' ανακοινώνεται αύριο (το αργότερο μεθαύριο). Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός θα αποκτηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακός και θα ενισχύσει το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου.

Ομως δεν αποκλείεται ο Ατρόμητος να κινηθεί και γι' άλλον παίκτη του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Γιάννη Μασούρα, τον δεξιό μπακ. Ωστόσο εξελίξεις δεν έχουν υπάρξει ακόμη μιας και δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση στο Περιστέρι για το αν θα κινηθούν για την απόκτηση ενός μπακ ακόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα