Προφορική συμφωνία Άρη-Μπορντό για Μαντσίνι

Προφορική συμφωνία Άρη-Μπορντό για Μαντσίνι

Gazzetta team
Προφορική συμφωνία Άρη-Μπορντό για Μαντσίνι

bet365

Ο Άρης συμφώνησε με την Μπορντό για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ντάνιελ Μαντσίνι κι εκτός απροόπτου αύριο (20/8) προβλέπεται να επισημοποιηθεί η απόκτησή του.

Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας και βλέποντας την κατεύθυνση που είχε πάρει η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία, ο Άρης επέστρεψε στην περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι καταθέτοντας πρόταση αγοράς του παίκτη στην Μπορντό αλλά και πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 22χρονο Αργεντίνο μεσοεπιθετικό. Ο Μαντσίνι είχε απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς και στις αρχές του Ιούνη, τότε όμως οι απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας είχαν κριθεί υπερβολικές.

Πλέον, Άρης και Μπορντό κατέληξαν σε συμφωνία και εκτός απροόπτου η απόκτηση του Μαντσίνι θα ανακοινωθεί εντός του επόμενου 24ώρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα