ΑΕΛ: Φιλικό 1-0 στον Βόλο

ΑΕΛ: Φιλικό 1-0 στον Βόλο

Gazzetta team
ΑΕΛ: Φιλικό 1-0 στον Βόλο

bet365

Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 1-0 του γειτονικού Ολυμπιακού, στην πρόβα τζενεράλε τους ενόψει της νέας σεζόν
Με σκορ 1-0 επικράτησε σήμερα η ΑΕΛ του Ολυμπιακού Βόλου, στην πρόβα τζενεράλε της ενόψει της νέας σεζόν. Οι «βυσσινί» κρατούσαν μπάλα, ήταν σωστοί τακτικά και ανασταλτικά, όμως κάτι τους... έλειπε στο δημιουργικό σκέλος και για αυτό άλλωστε θα προχωρήσουν σε ακόμη μία προσθήκη.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε με τον Κρίστινσον στο τέρμα, τους Μόρα, Μπράλιτς, Μιχαήλ στα στόπερ, τον Μπέρτο δεξί μπακ-χαφ,τον Ζίβκοβιτς αριστερό, τους Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μπούστος στα χαφ και τους Ντάουντα, Νούνιτς επιθετικό δίδυμο.
Η αναμέτρηση είχε λίγες φάσεις και η Λάρισα πήρε τη νίκη χάρις στο τέρμα που σημείωσε ο Φιλίποβιτς στο 85', με ένα μακρινό σουτ. Καλές στιγμές για εκείνη είχαν ο ίδιος (57') και ο Φατιόν στο πρώτο ημίχρονο (40').
ΑΕΛ (Α' ημίχρονο): Κρίστινσον, Μόρας, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μπέρτος, Ζίβκοβιτς, Μπούστος, Νούνιτς, Ντάουτα.
ΑΕΛ (Β' ημίχρονο): Κρίστινσον (58’ Ρίστιτς), Ζίζιτς, Γκολιας, Γκοΐκοβιτς Μπάλλας Μιλοσάβλεβιτς, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Γιάκος, Φιλίποβιτς, Σικάφκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα