Γρηγορίου: «Να γίνουμε πιο επιθετικοί»

Γρηγορίου: «Να γίνουμε πιο επιθετικοί»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Να γίνουμε πιο επιθετικοί»

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΛ στάθηκε στον τρόπο που θέλει να αγωνίζονται οι «βυσσινί»
Για το πως θέλει να αγωνίζεται η ΑΕΛ, μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου στην εφημερίδα «Ελευθερία».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον τρόπο που ήρθε στην Λάρισα αλλά και την καταγωγή του που είναι… Λαρισαϊκή: «Οι συνεχείς προτάσεις που μου έκανε ο κ. Κούγιας έδειξαν πόσο πολύ ήθελε να συνεργαστούμε και αποφάσισα να το κάνω πράξη αυτή τη χρονιά. Συμπτωματικά έχοντας τελειώσει και τις εργασίες στο σπίτι που ανακαίνισα στον τόπο καταγωγής των γονιών μου».
Για την εικόνα που θα έχει η ομάδα: «Στόχος είναι η ομάδα κάθε αγωνιστική να έχει καλύτερη απόδοση από την προηγούμενη και να προσφέρει καλύτερο θέαμα. Να γίνουμε πιο επιθετικοί, πιο παραγωγικοί και οι φίλαθλοι να χαίρονται το ποδόσφαιρο που θα βλέπουν από την ομάδα. Και τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν στους στόχους μας».
Για το αν είναι πλήρης η ομάδα: «Η ομάδα με τους παίκτες που απέκτησε είναι δομημένη σε μία τακτική 3-5-2. Εμείς ψάχνουμε έναν αριστερό περιφερειακό επιθετικό παίκτη για να μπορέσουμε να έχουμε και άλλους τρόπους παιχνιδιού».
Για τις πρώτες εντυπώσεις του με την ομάδα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την τρομερή διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και νομίζω ότι η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό αλλά και συνθήκες άριστες. Και αυτό το εννοώ, δεν το λέω σε κάθε ομάδα που πάω. Η συμπεριφορά όλων είναι άψογη, από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή αλλά και των στελεχών των γραφείων. Αυτό με κάνει να αισιοδοξώ».
Για την πρεμιέρα: «Η πρεμιέρα είναι πραγματικά απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, όπως όλες οι ομάδες που έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία των ευρωπαϊκών παιχνιδιών, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα. Αυτές λοιπόν έχουν ένα αβαντάζ ενώ σίγουρα έχω κι εγώ μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και γι’ αυτό δουλεύουμε όλες αυτές τις ημέρες. Στόχος σε κάθε παιχνίδι θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα με όποια ομάδα κι αν παίζουμε. Η ΑΕΛ άλλωστε βάσει της ιστορίας της είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να το αποδεικνύει αυτό σε κάθε αγώνα, σε κάθε γήπεδο με κάθε αντίπαλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα