Ιβάνουσετς: Όλα τα δεδομένα για την υπόθεση του Κροάτη χαφ

Ιβάνουσετς: Όλα τα δεδομένα για την υπόθεση του Κροάτη χαφ

Ιβάνουσετς: Όλα τα δεδομένα για την υπόθεση του Κροάτη χαφ

bet365

Το Gazzetta.gr μεταφέρει τα τελευταία δεδομένα της υπόθεσης του νεαρού διεθνούς Κροάτη χαφ, που εμφανίζεται να απασχολεί πολύ σοβαρά τον Ολυμπιακό. Το πρέσινγκ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Σέλτικ.

Νωρίτερα είχατε διαβάσει τις πληροφορίες από την Κροατία για την κρούση 4 εκατ. ευρώ από μεριάς του Ολυμπιακού προς την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ αναφορικά με τον 20χρονο Λούκα Ιβάνουσετς και το πως οι ερυθρόλευκοι έδειχναν να έχουν το προβάδισμα για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από ανθρώπους της Λοκομοτίβα είναι γνώστες του ενδιαφέροντος των Πειραιωτών για τον ταλαντούχο παίκτη, ωστόσο δεν έχει φτάσει ακόμα στην κροατική ομάδα επίσημη προσφορά για εκείνον από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Παρόλα αυτά επιβεβαιώνεται πως ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την υπογραφή του. Παράλληλα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προσπαθεί και πιέζει πολύ ώστε να πετύχει άμεσα το τελικό deal και να κάνει δικό της τον Ιβάνουσετς, που πέρυσι είχε μία γεμάτη και καλή σεζόν και φέτος έχει ξεκινήσει δυνατά. Φερόταν δε να είναι αποφασισμένη ακόμα και να δώσει παραπάνω χρήματα.

Είναι δε εξαιρετικά πιθανό η Ντιναμό να είναι βασική ανταγωνίστρια των Πειραιωτών για τον παίκτη. Να τονιστεί επίσης ότι η Ντιναμό και επίσημη πρόταση έχει κάνει και σημαντικές πιθανότητες έχει για τον παίκτη. Πέραν τούτου όμως στην Κροατία υπήρξαν αργά το βράδυ του Σαββάτου ρεπορτάζ που ήθελαν την Σέλτικ να φέρεται διατεθειμένη να δώσει 5 εκατ. ευρώ για τον Ιβάνουσετς. Οι Κροάτες πάντως μεταδίδουν πως σχετικά σύντομα θα κριθεί το που θα καταλήξει ο νεαρός άσος και ενώ εξακολουθούν να δίνουν σαφείς πιθανότητες στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα