Δώνης: «Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο, έχουν πάει διακοπές...»

Δώνης: «Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο, έχουν πάει διακοπές...»

Gazzetta team
Δώνης: «Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο, έχουν πάει διακοπές...»

bet365

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» έχει πολλά παράπονα από την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε απόψε την Ξάνθη με 3-0, έδειξε έτοιμος για την πρεμιέρα, όμως ο Γιώργος Δώνης δεν μπορούσε να το χαρεί όσο θα ήθελε. Αιτία είναι η κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ και για αυτό... ξέσπασε μετά το φιλικό. «Θυμάμαι πως το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας ήταν πέρσι με τον Παναιτωλικό. Μάλλον οι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι διακοπές. Είναι ανεξήγητο να έχει παίξει η ΑΕΚ μόνο δύο παιχνίδια και ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση. Δεν το έχω ξαναδεί έτσι. Αλλη μία φορά πέρσι μας είχαν πει πως 'αρρώστησε' το χόρτο. Νομίζω πως εμείς και η ΑΕΚ πληρώνουμε. Μάλλον διακοπές είμαστε και δεν είναι 'άρρωστο' το χορτάρι. Δεν μπορείς να παίξεις σωστό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA.
Και συνέχισε. «Εχουμε πολλά πράγματα την ανάπτυξή μας. Σε έναν σημαντικό βαθμό τα έχουμε αφομοιώσει. Ο νέοι παίκτες προσαρμόζονται καλύτερα». Μετά του μεταφέρθηκε αν στο «τριφύλλι» θέλουν τον κόσμο κοντά τους. «Εμείς κοιτάμε τη δική μας δουλειά. Η δουλειά μας είναι να προοδεύσει η ομάδα. Να βελτιώνονται και οι παίκτες και όποιος θέλει να έρθει να μας παρακολουθήσει είναι καλοδεχούμενος».
Για τις μεταγραφές ανέφερε πως «θυμάστε πριν φύσουμε για προετοιμασία που δεχόμασταν κριτική ότι δεν έχουμε κάνει μεταγραφή. Ηταν μεγάλος ο αριθμός των μεταγραφών που ζήτησα και προσπαθούμε να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό. Δεν έχουμε εκατομμύρια. Η δουλειά του τεχνικού διευθυντή δεν είναι εύκολη. Με περιορισμένο μπάτζετ πρέπει να βρούμε τους παίκτες που θέλουμε. Γίνεται καλή δουλειά. Θα είμαστε μία καλή ομάδα».

Κλείνοντας σχολίασε ότι «δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την περσινή προετοιμασία με τη φετινή. Είναι άτοπο να γίνει μία τέτοια σύγκριση. Υπάρχουν βασικά πράγματα που ήθελα να δω. Αν δείτε, από το περσινό ρόστερ έμειναν πολλά παιδιά έξω. Πήρα δύσκολες αποφάσεις. Τα νεαρά παιδιά που ανέβηκαν, έχουν πάρει εμπειρίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα