Βόλος – Απόλλων Σμύρνης 0-3

Gazzetta team
Βόλος – Απόλλων Σμύρνης 0-3

bet365

Η ομάδα της Super League 2 επικράτησε εύκολα των «ρεζέρβων» που παρέταξαν οι «νεοφώτιστοι» της Super League 1
Για αύριο έχει προγραμματιστεί η πρόβα τζενεράλε του Βόλου ενόψει της νέας σεζόν, στη Λαμία, και σήμερα έπαιξαν αρκετές «ρεζέρβες» του στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οπου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν καλύτερη και επικράτησε με 3-0, χάρις σε τέρματα των Παυλίδη, Μαρκόφσκι και ένα αυτογκόλ.
Ο Απόλλων τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Λαρέας.
BOΛΟΣ: Καραγκιόζης, Λύρατζης, Διαμάντης, Μήτογλου, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ηλιόπουλος, Σαρμιέντο, Κυζιρίδης, Μάντζης. Επαιξαν και οι Διμηνάς, Κραβαρίτης, Κορνέζος, Κορέλας.
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ :Αναγνωστόπουλος, Γκίνο, Κύργιας, Ζησόπουλος, Χουχούμης, Μπλάζιτς. Πατράλης, Μπαστιάνος, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Βάρκας. Επαιξαν και οι
Χουάντερσον, Κυριακίδης, Λαρέα, Βαφέας, Βιτλής, Αφρόδημος, Λαγός, Μπαστιάνος, Καραγκούνης, Παυλίδης, Ρώσση, Χειρίτραντας, Μπεντινέλι, Λάμπη, Βάρκας, Μαρκόφσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα