ΟΦΗ - Εργοτέλης 2-2

Gazzetta team
ΟΦΗ - Εργοτέλης 2-2

bet365

Η ομάδα του Σίμου ήταν πολύ καλή μέχρι την ανάπαυλα, στο σημερινό της φιλικό με τον Εργοτέλη
Χωρίς νικητή έληξε ο σημερινός φιλικός «εμφύλιος» του Ηρακλείου, όπου ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης έμειναν στο 2-2 σε ματς που έγινε στο Παγκρήτιο. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν δύο πρόσωπα, καθώς την πολύ καλή καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, διαδέχθηκε η εκ διαμέτρου αντίθετη του δεύτερου.
Ο Γιώργος Σίμος παρέταξε την ενδεκάδα της πρεμιέρας κόντρα στον Αρη, καθώς ξεκίνησε με τον Σωτηρίου στα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Νάστο, Γιαννούλη, Κοροβέση στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Μεγιάδο στο «6», τον Νέιρα στο «8», τους Σεμέδο, Τσιλιανίδη στα άκρα (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα), τον Ναμπί οργανωτή και τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.
Οι φιλοξενούμενοι μετά από ένα «μουδιασμένο» πρώτο 10λεπτο, πήραν τα ηνία. Στο 14' είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναμπί και λίγο αργότερα «άγγιξαν» το γκολ με τον Τσιλιανίδη. Οι δυο τους, όπως και οι Νέιρα, Σεμέδο, Μάνος έδειχναν ορεξάτοι και στα επόμενα λεπτά οι του ΟΦΗ απώλεσαν καλές στιγμές με τους δύο τελευταίους. Τελικά άνοιξαν το σκορ στο 30' με σουτ του Ναμπί, σε μία φάση που ξεκίνησε από την «επιμονή» του Μάνου, όταν και ανέκτησε την κατοχή. Μέχρι την ανάπαυλα οι παίκτες του Σίμου συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, με την μεσοεπιθετική τους πεντάδα «πατούσαν» στα αντίπαλα καρέ και στις καθυστερήσεις διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μάνο, ο οποίος είχε συμμετοχή και στο πρώτο γκολ. Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο με σουτ (καλό) του Μπαράτα που απέκρουσε ο Σωτηρίου.
Στο δεύτερο μισό όμως οι γηπεδούχοι άρχισαν να φτάνουν με αξιώσεις στα καρέ των αντιπάλων τους. Στο 59' μείωσαν με τον Μανουσάκη και τελικά ισοφάρισαν 10 λεπτά μετά με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροβίθη. Την ίδια στιγμή οι του ΟΦΗ έδειχναν να έχουν «κατεβάσει» ταχύτητα και μεσοεπιθετικά απώλεσαν την ορμή τους. Την ίδια στιγμή ο Σίμος έκανε και αρκετές δοκιμές (π.χ. Μαρινάκη στόπερ), κάτι που επηρέασε τον ρυθμό τους.
Η σύνθεση του ΟΦΗ: Σωτηρίου (66' Δερμιτζάκης), Νάστος (66' Δεληγιαννίδης), Γιαννούλης, Μαρινάκης, Κοροβέσης (66' Μπράουν), Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (46' Βαζ), Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Μάνος (66' Φιγκερέιδο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα