Οι Κάιπερς και Αμπντουλαγιέ Κεϊτά έκλεισαν με δανεισμό στην Αζαξιό (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Οι Κάιπερς και Αμπντουλαγιέ Κεϊτά έκλεισαν με δανεισμό στην Αζαξιό (pic)

bet365

Ο Κάιπερς του Ολυμπιακού και ο Κεϊτά του Πανιωνίου έκλεισαν ως δανεικοί στην ομάδα της Αζαξιό και την Τρίτη πρόκειται να περάσουν ιατρικά για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Ανακοινώθηκαν ήδη από την γαλλική ομάδα.

Ο Βέλγος ήταν εκτός των πλάνων του Ολυμπιακού. Έτσι θα συνεχίσει στην Αζαξιό, ομάδα με την οποία είχε μεταγραφική συνεργασία σε αρκετές περιπτώσεις ο πειραϊκός σύλλογος. Δανεικός στον γαλλικό σύλλογο θα πάει και ο Κεϊτά του Πανιωνίου που είχε υποστεί πέρυσι έναν σοβαρό τραυματισμό.

Αμφότεροι θα περάσουν ιατρικά την Τρίτη και μετά θα πέσουν οι υπογραφές. Οι παίκτες ήδη ανακοινώθηκαν από την Αζαξιό που αναφέρει πάντως πως και οι δύο είναι δανεικοί από τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα