Στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα ο Ματέο Γκαρσία

Gazzetta team
Στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα ο Ματέο Γκαρσία

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται στο Βελιγράδι για επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα και αν συμφωνήσει θα υπογράψει στον σερβικό σύλλογο.

Ο Ματέο Γκαρσία, για τον οποίο τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Άρης, ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, όπως αποκαλύπτει το mozzartsport.com.

Το σερβικό σάιτ συγκεκριμένα αποκάλυψε με φωτογραφία την άφιξη του Ματέο Γκαρσία στο Μαρακανά για συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα. Μαζί του βρίσκονται τόσο ο ατζέντης του, όσο και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που αποτελεί μέλος του μεταγραφικού σχεδιασμού της Λας Πάλμας.

Οι Σέρβοι αναφέρουν ότι η συμφωνία μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Λας Πάλμας ανέρχεται στα 1,8 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πληρωθούν σε τρεις δόσεις και πλέον αυτό που απομένει είναι η συμφωνία του Αργεντινού με τον σερβικό σύλλογο στις επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Βελιγράδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mozzartsport, η πρόταση του Ολυμπιακού προς τον παίκτη και τον ατζέντη του ήταν καλύτερη από αυτή του Ερυθρού Αστέρα, με τους «ερυθρόλευκους» να προτείνουν 650.000 ευρώ τον χρόνο στον Ματέο Γκαρσία για τετραετές συμβόλαιο. Αντίθετα η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να είναι 30% χαμηλότερη.

Ωστόσο, ο Ματέο Γκαρσία ταξίδεψε στο Βελιγράδι και πλέον μένει να φανεί εντός της ημέρας πως θα κυλήσουν οι επαφές με τη σερβική ομάδα, η οποία είναι πιθανό στις συζητήσεις που γίνονται να ανεβάσουν την πρότασή τους προς τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

*Η φωτογραφία του κειμένου είναι από το mozzartsport.com

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα