Ατρόμητος: Σταθερά με τους ίδιους στόχους

Ατρόμητος: Σταθερά με τους ίδιους στόχους

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Σταθερά με τους ίδιους στόχους

bet365

Μια νέα χρονιά είναι μπροστά για τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να μην αναζητούν τίποτα περισσότερο απ' ό,τι πέτυχαν τα προηγούμενα δύο χρόνια στη Super League.

ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Με νέο προπονητή, πολλές μεταγραφές, αλλά με τους ίδιους στόχους εκκινεί την νέα σεζόν ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, έχοντας πίσω τους δύο σεζόν όπου έχουν τερματίσει στην τέταρτη θέση, θέλουν να δείξουν πως πλέον η ομάδα τους λογίζεται στις μεγάλες του ελληνικού πρωταθλήματος. Φυσικά, σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να αλλάξουν ποδοσφαιρική νοοτροπία, καθώς ο Νταμίρ Κάναντι έπαιζε άλλο ποδόσφαιρο από αυτό που θέλει να παίξει κι έχει δείξει έως τώρα ο Γιάννης Αναστασίου.

Σε σχέση με πέρσι οι αλλαγές είναι πολλές κι αυτό είναι το στοίχημα για το «αστέρι». Στα προκριματικά του Europa League άφησε αρκετές υποσχέσεις κι όλοι αναμένουν να δουν αν στο Περιστέρι θα υπάρξουν τα ίδια χαμόγελα για ακόμα μια χρονιά. Μπορεί ο στόχος της υπέρβασης στην Ευρώπη και η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League να μην ήρθε, όμως όσον αφορά την νέα σεζόν τίποτα δεν αλλάζει. Μεγάλος στόχος παραμένει η πεντάδα στην κανονική περίοδο κι όσο πιο ψηλά γίνεται στα play off, ενώ και η αναζήτηση κάτι καλού από το Κύπελλο θα είναι και πάλι στην... ατζέντα.

ΗΡΘΑΝ: Γιακουμάκης, Βέλλιος, Χαρίσης, Γούτας, Καχίλα, Ρόσα, Ταλόχα

ΕΦΥΓΑΝ: Μπρούνο, Βασιλακάκης, Κουλούρης, Ουάρντα, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Σάκιτς, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Αναστασίου. Μετά την φυγή του Νταμίρ Κάναντι, ο Ατρόμητος βγήκε στην αγορά ώστε να βρει την καλύτερη λύση για τον πάγκο του. Παράλληλα, ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και οι δυο τους έφτασαν σε συμφωνία. Ο Έλληνας τεχνικός, είδε στον Ατρόμητο την ευκαιρία του να ανέβει και πάλι επίπεδο, ενώ οι Περιστεριώτες μια ευκαιρία να επιστρέψουν ακόμα περισσότερο στο ελληνικό στοιχείο, όπως κι έγινε!

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Χαβιέρ Ούμπιδες. Μπορεί να οδεύει προς τα 38 του χρόνια πλέον, όμως συνεχίζει να είναι ένας... έφηβος στο ρόστερ του Ατρόμητου! Από τους κορυφαίους στα προκριματικά του Europa League, ενώ είναι από τους ποδοσφαιριστές που είχαν τα καλύτερα εργομετρικά το καλοκαίρι. Ο Αργεντινός έχει μπροστά του ακόμα μια χρονιά, ώστε να προσπαθήσει να πετύχει ακόμα περισσότερα με τον Ατρόμητο.

ΘΑ... ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΝ: Επαναλάβει τα περσινά και προπέρσινα. Ο στόχος του Ατρόμητου παραμένει ίδιος και για τη νέα σεζόν. Η είσοδος στην πεντάδα και η συμμετοχής στα προκριματικά του Europa League είναι ο μεγάλος στόχος και για την φετινή σεζόν, μαζί φυσικά με όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο Κύπελλο. Εφόσον λοιπόν, ο Ατρόμητος καταφέρει να τερματίσει τέταρτος ή πέμπτος τότε όλοι θα είναι ικανοποιημένοι στο Περιστέρι...

ΘΑ ΤΑ... ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΑΝ: Βρεθεί εκτός πεντάδας. Φυσικά, ακριβώς το αντίθετο θα γίνει σε περίπτωση που ο Ατρόμητος τερματίσει εκτός πεντάδας. Μετά από δύο συνεχόμενα χρόνια στα προκριματικά, στο Περιστέρι θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται σε αυτά και να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν κόντρα στη Λέγκια. Έτσι, αν του χρόνου τον Μάιο βρίσκονται εκτός πεντάδας τότε το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο και μεγάλο...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Ο Ατρόμητος έχει καθιερωθεί πλέον στις πρώτες ομάδες της Ελλάδας. Δεδομένα θα κινηθεί εκ νέου σε παρόμοια στάνταρ με τις προηγούμενες δυο χρονιές. Η πρόβλεψή μου είναι πως θα τον δούμε και πάλι στην πρώτη πεντάδα και θα τολμήσω να ρισκάρω λίγο παραπάνω... Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα «παλέψει» για την τέταρτη θέση (σ.σ. της κανονικής περιόδου), καθώς θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός φέτος θα βρεθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει πως ο ανταγωνισμός θα μεγαλώσει και οι Περιστεριώτες θα κονταροχτυπηθούν για την τέταρτη θέση με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, προσωπικά θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει τον Άρη που θα μείνει πιο πίσω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα