Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο οι Μπενασέρ και Τρέχο

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο οι Μπενασέρ και Τρέχο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο οι Μπενασέρ και Τρέχο

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει εντείνει τις προσπάθειές του για την προσθήκη του χαφ που χρειάζεται με περιπτώσεις όπως των Μπενασέρ και Τρέχο να είναι ακόμα στο... κάδρο. Προτιμά Ελλάδα ο Ματέο Γκαρσία.

Ο 23χρονος Γαλλομαροκινός Αϊτ Μπενασέρ είναι εξαροοκτάρι και ανήκει στην Μονακό. Είναι διεθνής με το Μαρόκο και πέρυσι είχε 31 αναμετρήσεις με 2 ασίστ. Στην Γαλλία μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσπαθεί να τον κλείσει (σ.σ. όπως προσπάθειες είχαν γίνει και για τον Νταμπό) και πως εκτός των άλλων τον θέλουν και οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπορντό. Οι Μονεγάσκοι φέρεται να ζητούν 6 εκατ. ευρώ για τον Μπενασέρ. Για τον δε Όσκαρ Τρέχο τα δεδομένα έχουν αναλυθεί μέρες τώρα. Ο Ολυμπιακός ήταν ο διεκδικητής της υπογραφής του μαζί με ισπανικές ομάδες. Ο Τρέχο είναι οκταροδεκάρι και παίζει και σε άλλες θέσεις στον άξονα.

Ο 31χρονος Αργεντίνος έχει ιταλικό διαβατήριο και ανήκει στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Πέρυσι είχε 27 ματς με 1 γκολ και 4 ασίστ. Η υπόθεση του Τρέχο φαίνεται πιο... βατή από του Μπενασέρ. Τέλος όσον αφορά στον Ματέο Γκαρσία ο Αργεντίνος εξακολουθεί να δείχνει πως θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και πως θα ήθελε να παίξει σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα