Ολυμπιακός: Έκανε πρόταση για τον Μπρούνο Γκασπάρ αλλά δεν έγινε δεκτή

Ολυμπιακός: Έκανε πρόταση για τον Μπρούνο Γκασπάρ αλλά δεν έγινε δεκτή

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έκανε πρόταση για τον Μπρούνο Γκασπάρ αλλά δεν έγινε δεκτή

bet365

Ο Μπρούνο Γκασπάρ σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία παραμένει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό, αλλά η Σπόρτινγκ φέρεται να έδωσε αρνητική απάντηση σε κρούση των Πειραιωτών.

Στα 26 του χρόνια ο Πορτογάλος ακραίος μπακ ανήκει στην Σπόρτινγκ. Πέρυσι είχε 30 ματς και 1 ασίστ. Με βάση τα όσα προκύπτουν από την Ιβηρική και πηγές της O Jogo ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για να κάνει δικό του τον Μπρούνο Γκασπάρ αλλά εισέπραξε των άρνηση του συλλόγου του.

Οι Ίβηρες αφήνουν ανοιχτό το θέμα με την σημείωση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να επανέλθει. Πρόκειται για παίκτη που έχει δοκιμαστεί σε αρκετά υψηλό επίπεδο, τον ξέρει ο Πέδρο Μαρτίνς και που οι ερυθρόλευκοι τον ήθελαν και πέρυσι. Η προηγούμενη ενημέρωση από την Πορτογαλία έκανε λόγο για προσπάθεια δανεισμού του, ωστόσο αυτήν την φορά δεν γίνεται σαφές το status της πρότασης. Προφανώς και το θέμα του Γκασπάρ συνδέεται με την υπόθεση του ακραίου μπακ στους Πειραιώτες και το ενδεχόμενο να φύγει ο Ομάρ ή ο Κούτρης. Ο Γκασπάρ είναι κυρίως δεξιός μπακ αλλά παίζει και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στην καριέρα του έχει παίξει 131 ματς ως δεξιός μπακ, 23 ως αριστερός και 2 ως χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα