ΠΑΟΚ: Επιστροφή και «δώρο» διήμερο ρεπό! (vids)

ΠΑΟΚ: Επιστροφή και «δώρο» διήμερο ρεπό! (vids)

ΠΑΟΚ: Επιστροφή και «δώρο» διήμερο ρεπό! (vids)

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιρα επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την υπερπροσπάθεια απέναντι στον Άγιαξ δίνοντας του διήμερο ρεπό, μετά την επιστροφή της αποστολής από το Άμστερνταμ.

Η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας επέστρεψε στις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης (14/8) στη Θεσσαλονίκη, μετά από μια πτήση δυόμιση ωρών από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ.

Αρκετός κόσμος χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Μακεδονία», με τον Αμπέλ Φερέιρα να τους επιβραβεύει για την προσπάθεια τους στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» χαρίζοντας την προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα προπόνηση.

Το αρχικό πλάνο προέβλεπε μια προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και ρεπό ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο γήπεδο το πρωί της Παρασκευής (16/8) και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι εναντίον της Σλόβαν Μπρατισλάβας, την ερχόμενη Πέμπτη, για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα