Το «χάος» στη Λας Πάλμας και ο Ματέο Γκαρσία

Το «χάος» στη Λας Πάλμας και ο Ματέο Γκαρσία

Gazzetta team
Το «χάος» στη Λας Πάλμας και ο Ματέο Γκαρσία

bet365

Για την αποτύπωση της κατάστασης στη Λας Πάλμας η Marca χρησιμοποίησε τον όρο «χάος» και παράλληλα στάθηκε τις υποθέσεις, όπως αυτή του Ματέο Γκαρσία, που συνθέτουν ένα τεράστιο πρόβλημα.

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Είναι προφανές πλέον ότι εκτροχιάστηκε κατάσταση στην ισπανική ομάδα . Με σημερινό δημοσίευμά της, η Marca περιέγραψε την κατάσταση γράφοντας μάλιστα ότι ο προπονητής, Πέπε Μελ, εξερράγη διαπιστώνοντας ότι μόλις μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, έχει 17 παίκτες στη διάθεσή του. «Στους μήνες που είναι στην ομάδα βλέπει μια καταστροφή. Ο πρόεδρος εμφανίζεται και εξαφανίζεται με διαδοχικά ταξίδια στο Μαϊάμι, ο αθλητικός διευθυντής δεν κάνει τίποτε και ο προπονητής δεν έχει τους παίκτες που χρειάζεται. «Σε μόλις μία εβδομάδα ξεκινάει το Πρωτάθλημα κι έχουμε μόνο 17 παίκτες. Είναι αδύνατο να ανταγωνιστούμε»,φ φέρεται να είπε ο Μελ. Η Marca επαναλαμβάνει τα οικονομικά δεδομένα της Λας Πάλμας, την αναγκαιότητα μείωσης του προϋπολογισμού από τα 19 εκατομμύρια ευρώ στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ και υπενθυμίζει ότι εδώ και καιρό παραμένει αδιευκρίνιστο το μέλλον των Ματέο Γκαρσία, Κριστιάν Ριβέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα