Η ΑΕΛ για την άδεια συμμετοχής που πήρε από την ΕΕΑ

Η ΑΕΛ για την άδεια συμμετοχής που πήρε από την ΕΕΑ

Gazzetta team
Η ΑΕΛ για την άδεια συμμετοχής που πήρε από την ΕΕΑ

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ αναφέρθηκε στην άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα που πήρε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι για άλλη μια χρονιά και συνεχώς από τότε που αγόρασε τις μετοχές της ο κ. Αλέξιος Κούγιας, εξασφάλισε πρώτη και λόγω αλφαβητικής σειράς, άδεια συμμετοχής στο πρωταθλημα της Super League 1 της περιόδου 2019-2020 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ ο κ. Κούγιας τις αγόρασε στις 28/7/2015 και ήταν η πρώτη φορά που από το 2011, είτε υπό ιδιοκτησίας Κώστα Πηλαδάκη, είτε υπό ιδιοκτησίας Βαγγέλη Πλεξίδα που η ΠΑΕ ΑΕΛ εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στην Super League.

Ως γνωστό επί ιδιοκτησίας Πηλαδάκη τα τελευταία χρόνια λόγω οικονομικών προβλημάτων και της οικονομικής καταρεύσεως της ΠΑΕ, η οποία τελικώς ελύθη και εν συνεχεία επί ιδιοκτησίας Βαγγέλη Πλεξίδα λόγω του τριπλού ΑΦΜ και των προσφυγών των ποδοσφαιριστών, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν εξασφάλιζε πιστοποιητικό συμμετοχής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα