Η Άντερλεχτ είναι η αντίπαλος των ελληνικών ομάδων για τον Ματέο Γκαρσία

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η Άντερλεχτ είναι η αντίπαλος των ελληνικών ομάδων για τον Ματέο Γκαρσία

bet365

Οι Ισπανοί εκτιμούν ότι εντός 48ώρου θα τελειώσει το ζήτημα του Ματέο Γκαρσία και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η βασική αντίπαλος των Ολυμπιακού και Άρη είναι η Άντερλεχτ.

Η υπόθεση του Αργεντίνου επιθετικού απέκτησε διαστάσεις σαπουνόπερας. Είναι προφανές ότι γίνεται… μάχη για την απόκτησή του, εδώ και τουλάχιστον τέσσερις μήνες ασχολήθηκαν μαζί του μια ντουζίνα ομάδες και αυτή τη στιγμή επικρατεί η αίσθηση ότι ο παίκτης θα παραμείνει στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Πριν από περίπου δύο ημέρες, οι Ισπανοί θεωρούσαν δεδομένη την απόκτηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό. Χθες (10/8) και μετά το δυνατό μπάσιμο του Άρη, παρουσίασαν ανατροπή δεδομένων και σημείωσαν μάλιστα ότι ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας είναι υπέρ της παραχώρησης του παίκτη στους Θεσσαλονικείς.

Νεότερες πληροφορίες θέλουν την ισπανική ομάδα να διαπραγματεύεται και με την Άντερλεχτ. Για την ακρίβεια, καιρό τώρα είναι γνωστό ότι ομάδα του Βελγίου έχει καταθέσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του αθλητή και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αυτή είναι η Άντερλεχτ. Μένει να φανεί, αν οι Βέλγοι θα προκαλέσουν νέα αλλαγή δεδομένων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα