Οι Ισπανοί γράφουν για ενδιαφέρον του Άρη για Ρόντρι

Οι Ισπανοί γράφουν για ενδιαφέρον του Άρη για Ρόντρι

Gazzetta team
Οι Ισπανοί γράφουν για ενδιαφέρον του Άρη για Ρόντρι

bet365

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει τον Άρη να είναι στις ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον 29χρονο Ισπανό επιθετικό Ρόντρι.

Για την ακρίβεια, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «El Desmarque», σημειώνει ότι ο Ρόντρι θα αποχωρήσει από τη Γρανάδα με την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου να θεωρείται η επικρατέστερη λύση. Τονίζει επίσης ότι ενδιαφέρον για την απόκτησή του εξέφρασαν οι Τενερίφε, Λας Πάλμας, Ουέσκα, καθώς επίσης και ότι πρόταση κατέθεσε και ο Άρης. Στην καριέρα του, ο Ρόντρι έχει 181 συμμετοχές στη La Liga 2 και 37 τέρματα, ενώ στη La Liga αγωνίστηκε σε 46 αγώνες και σημείωσε 11 γκολ.

Πέρυσι, σε 34 αγώνες με τη Γρανάδα στη La Liga 2 είχε 34 αγώνες και 5 γκολ. Στο παρελθόν συνεργάστηκε και με της Μόναχο 1860, Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα