Οι νέες σκέψεις του Άρη για στόπερ και η περίπτωση του Μπόατενγκ

Οι νέες σκέψεις του Άρη για στόπερ και η περίπτωση του Μπόατενγκ

Gazzetta team
Οι νέες σκέψεις του Άρη για στόπερ και η περίπτωση του Μπόατενγκ

bet365

Το αρχικό πλάνο του Άρη περιλάμβανε την απόκτηση ενός στόπερ ακόμη και στο ενδεχόμενο παραμονής του Λίντσεϊ Ροζ κι αυτό επανέρχεται στο προσκήνιο με την περίπτωση του Κένεντι Μπόατενγκ.

Ο Άρης είχε φτάσει μια ανάσα από την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, αλλά οι απαιτήσεις του Ριντ ουσιαστικά έβαλαν φρένο. Η υπόθεση επέστρεψε στο προσκήνιο έπειτα από τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της αυστριακής ομάδας καθώς σημείωσε ότι… «ο Άρης κατέθεσε καλή προσφορά για να αγοράσει τον Μπόατενγκ». Ο Γκέραντ Μπάουμγκάρντνερ σημείωσε επίσης ότι «θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα», δείχνοντας ότι θα ζητήσει μεγαλύτερο ποσό από αυτό που προσφέρει ο Άρης.

Η περίπτωση του Μπόατενγκ δεν είναι η μοναδική που απασχολεί. Το μέλλον της θα εξαρτηθεί και από την τελική κατάληξη που θα έχουν οι συζητήσεις με τον Λόρενς Ντε Μποκ καθώς ο 27χρονος Βέλγος δεν καλύπτει μόνο την αριστερή πλευρά της άμυνας αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο αυτής. Αν δηλαδή καταλήξουν θετικά οι επαφές με τον Ντε Μποκ (σ. σ. ο Βέλγος έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της περασμένης εβδομάδας) και ταυτόχρονα η Ριντ διατηρήσει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων, τότε δεν αποκλείεται ο Άρης να αποσυρθεί από αυτή την υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα