Μολό: «Ακόμα στο 50%» (pic)

Μολό: «Ακόμα στο 50%» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μολό: «Ακόμα στο 50%» (pic)

bet365

Ο Γιοάν Μολό αγωνίστηκε για μισή ώρα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μπεσίκτας, ήταν το δεύτερο παιχνίδι του με τους «πράσινους» μετά το ματς προπονητικού χαρακτήρα με το Κερατσίνι και τόνισε πως έχει ακόμα δρόμο για να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Δώνη το βράδυ του Σαββάτου στη φιλική αναμέτρηση με τη Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και από δεξιά έδειξε τις διαθέσεις του για κινήσεις και ενέργεια που μπορεί να δώσει στην ομάδα.

Με μήνυμά του στα social media, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τον προπονητή του που ανέφερε για εκείνον ότι ακόμα βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Μολό να γράφει χαρακτηριστικά:

«Είμαι ακόμα στο 50%... Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά ξέρω ότι ο Θεός με βοηθάει σε όλες τις καταστάσεις... Η αφοσίωσή μου θα μιλήσει σύντομα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα