Δώνης: «Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

Δώνης: «Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

Gazzetta team
Δώνης: «Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

bet365

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε τόσο στο αποψινό φιλικό, όσο και για τη νέα σεζόν που ξεκινά σε μερικές ημέρες
Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού έδειξε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μετά το τέλος του αποψινού φιλικού με την Μπεσίκτας. «Αυτό που ήταν φανερό στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ότι δεν είχαμε την ίδια συνοχή σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όχι όταν κάναμε οργανωμένη άμυνα, αλλά στο transition. Πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι χάναμε την μπάλα ενώ την είχαμε στα πόδια μας, ήταν μακριά οι γραμμές μας με συνέπεια ο αντίπαλος να έχει πολλά μέτρα να διανύσει στο γήπεδο και να δημιουργήσει όχι μόνο τα γκολ αλλά και άλλες προϋποθέσεις Ένα άλλο κομμάτι που θεωρώ ότι ήταν προβληματικό ήταν πως με προβλημάτισε πολύ το πρώτο γκολ, γιατί από ένα αράουτ δεν μπορεί κάποιος να βγάλει τη μπάλα τόσο εύκολα και να βγαίνει σε ανοικτό γήπεδο, αλλά από την άλλη για μένα ήταν σημαντικό σε κάποια πράγματα που δεν τα αντιμετωπίσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, είχε η αντίπαλη ομάδα έναν ογκώδη σέντερ φορ, ήθελα να δω πως θα λειτουργήσουν οι κεντρικοί μας αμυντικοί στις μεγάλες μπάλες», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Πέρα από το κομμάτι των αρνητικών, υπήρχαν πολλά θετικά από το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο που όπως και να κυλάει ένα παιχνίδι, εμείς διατηρούμε το ίδιο υψηλό ποσοστό αυτοπεποίθησης στη διάρκεια του παιχνιδιού, πιστεύουμε πολύ στον εαυτό μας, κρατάμε την μπάλα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε φάσεις και νομίζω πως και στο πρώτο αλλά περισσότερο στο δεύτερο είχαμε και αρκετές φάσεις αλλά και πολλές προϋποθέσεις».
Για τις μεταγραφές του «τριφυλλιού» σχολίασε πως «είναι μία διαδικασία που τρέχει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, υπάρχουν διαπραγματεύσεις όπου ο Νίκος τα έχει αναλάβει, σίγουρα περιμένουμε κάποιες μεταγραφές ακόμα, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ μας, να δουλέψουν και οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, θα έχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ για να υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός, ποιοι θα είναι στην εντεκάδα, ποιοι θα είναι στη 18αδα, έτσι γίνεται σε μια ομάδα που θέλει να’χει υψηλούς στόχους». Μετά ρωτήθηκε για τον Μολό.«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας έλλειπε με το να πάει στην ατομική ενέργεια με την ταχύτητά του γιατί είναι αρκετά ταχυδυναμικός. Σίγουρα αυτή τη στιγμή είναι στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που προσπαθεί και αυτός σε κομμάτια φυσικής κατάστασης που δουλεύει σιγά σιγά να φτάσει τους υπόλοιπους, ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι αυτός που πρέπει, αλλά τα στοιχεία που έχει μπαίνοντας και αυτός μέσα στο γκρουπ σε κομμάτια τακτικά, γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μα την μπάλα στα πόδια, όπως όταν κάνουμε πίεση, όταν παίζουμε οργανωμένη άμυνα, θα ενσωματωθεί στο γκρουπ και πιστεύουμε θα είναι μια πολύ καλή λύση για την ομάδα μας».
Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τις πολλές θέσεις που μπορούν να αγωνιστούν ορισμένοι παίκτες του. « Για μένα είναι σημαντικό κάποια πράγματα τα οποία τα βλέπουμε σε όλη την προετοιμασία, ότι ο Χρήστος για παράδειγμα μπορεί να παίξει και ως 6αρι και ως 8αρι, έχουμε τον Κουρμπέλη που προερχόταν από έναν τραυματισμό από την Ολλανδία, ο Μπουζούκης είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και αυτός 8αρι αλλά μπορεί να παίξει και με το ανάποδο πόδι δεξιά, όπως και ο Κολοβός ως 8αρι και στα άκρα. Αυτή η διαδικασία μας δίνει μια πληθώρα επιλογών σε μένα, που ανάλογα το παιχνίδι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες να μαθαίνουν και τις δύο θέσεις που θα τους πει ο προπονητής τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα