Λαμία: Φιλικό 2-2 με τον Απόλλωνα Λάρισας

Gazzetta team
Λαμία: Φιλικό 2-2 με τον Απόλλωνα Λάρισας

bet365

Με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό της Λαμίας με τον Απόλλωνα Λάρισας, στο προτελευταίο της φιλικό ενόψει της νέας σεζόν, καθώς την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί η πρόβα τζενεράλε της.

Ο Σωτήρης Αντωνίου στο ανεπίσημο ντεμπούτο του ξεκίνησε με τον Βελλίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Σκόνδρα, Βύντρα, Πλιάτσικα, Βάντερσον στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Δημούτσο, Μπεχαράνο στον άξονα, τους Καραμάνο, Σάλιακα στα άκρα, τον Τομάς οργανωτή και τον Τουράμ στην κορυφή της επίθεσης.

Η Λαμία πήρε από την αρχή τα ηνία του ματς, αφού και τη χωρίζει μία κατηγορία από την αντίπαλό της και πιο έτοιμη είναι. Με τον Καραμάνο στο 32' άγγιξε για πρώτη φορά το γκολ, ενώ στο 37' απείλησε και με τον Πλιάτσικα. Τελικά βρήκε δίχτυα στο 38', όταν ο Δημούτσος έπαιξε κάθετα την μπάλα για τον Τουράμ και εκείνος «έστρωσε» για τον Τομάς, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μισό ξεκίνησε σε ανάλογο τέμπο και η Λαμία διπλασίασε τα τέρματά της στο 52', με ένα πολύ όμορφο σουτ του Δημούτσου. Μετά την είσοδο του Αντέτζο η ομάδα της Φθιώτιδας δοκίμασε και την τριάδα στην άμυνα (3-4-3 με Αντζέτζο, Πλιάτσικα, Βύντρα στα στόπερ), όμως οι πολλές αλλαγές «χάλασαν» τον ρυθμό με αποτέλεσμα ο Απόλλων Λάρισας να καταφέρει να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 με τους Καμπέρη στο 89΄και Μεζίνη στο 90’.

Η σύνθεση της Λαμίας: Βελλίδης, Σκόνδρας, Βύντρα, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος, Σάλιακας, Τομάς, Τουράμ. Μετά το 55' έπαιξαν και οι Αντέρζο, Ασίγκμπα, Ρόμανιτς, Καραγιάννης, Θεοδωρόπουλος, Ράμος, Βλαχομήτρος, Καραγιάννης Χρ., Κωστίκας, Νικολόπουλος, ενώ ο Τουράμ αντικαταστάθηκε λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού, αλλά «καθαρά» για προληπτικούς λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα