ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ: «Βυσσινί» νίκη 1-0 με σπάνιο γκολ

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ: «Βυσσινί» νίκη 1-0 με σπάνιο γκολ

bet365

Η Λάρισα επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» χάρις σε τέρμα του Ζίβκοβιτς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ
Με σκορ 1-0 επικράτησε σήμερα η ΑΕΛ του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό ματς, όμως οι «βυσσινί» καλούνται να... ξεχάσουν το σκορ, αφού κυρίως στο πρώτο ημίχρονο περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται μία κατηγορία κάτω και υπολείπεται σε επίπεδο ετοιμότητας.
Η αναμέτρηση ήταν μάλιστα σημαδιακή για τον Αλέξη Μιχαήλ, καθώς ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΠΑΣ και νυν στόπερ της Λάρισας βρέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος στους «Ζωσιμάδες», έστω και σε ανεπίσημη αναμέτρηση.
Ο Γιαννίκης ξεκίνησε με τον Γιαννίκογλου στο τέρμα, τους Αποστολόπουλο, Πανουργιά, Ζιούλη, Μπουκουβάλα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σιόντη, Καρτάλη στον άξονα, τους Νικολιά, Ελευθεριάδη στα άκρα, τον Νάουμετς οργανωτή και τον Παμλίδη στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Πέτριτς από την πλευρά του είχε τον Κρίστινσον κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ στα στόπερ, τον Καρανίκα δεξιό μπακ-χαφ, τον Ζίβκοβιτς αριστερό, τους Φατιόν, Σεσέροβιτς στον άξονα, τον Μπούστος σε ελεύθερο ρόλο και τους Ντάουντα, Νούνιτς επιθετικό δίδυμο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι «πατούσαν» καλύτερα, είχαν κατοχή μπάλας, αλλά αδυνατούσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι έδωσαν χώρο και... περίμεναν. Οι εκατέρωθεν ευκαιρίες ήταν λίγες και «μένουν» για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» εκείνες των Παμλίδη (26'), Νικολιά (28'), ενώ οι «βυσσινί» απείλησαν στο 42' όταν σε σουτ του Ζίζιτς η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία, ξεγέλασε τον Γιαννίκογλου και πέρασε λίγο άουτ.
Στο δεύτερο μισό η εικόνα του ματς ήταν πιο ισορροπημένη, καθώς η Λάρισα άρχισε να κρατά μπάλα, ενώ ο ρυθμός επηρεάστηκε, εύλογα, και από τις πολλές αλλαγές που υπήρξαν. Τελικά οι «βυσσινί» πήραν τη νίκη χάρις σε ένα σπάνιο γκολ που σημείωσε ο Ζίβκοβιτς στο 54', όταν εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Περιστερίδης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα του.
Για τον ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Περιστερίδης, Οικονομόπουλος, Ξύδας, Λέο, Ράντοβατς, Λιάσος, Πήλιος, Γώγος, Ζώγκος, Παπαδόπουλος, Γροσδάνης, Βασιλάκης.
Για την ΑΕΛ μετά την ανάπαυλα αγωνίστηκαν και οι Γιάκος, Μόρας, Ρίστιτς, Μπέρτος, Γκόλιας, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Χαλάτσης, Φιλίποβιτς
*Η φωτό είναι από την ιστοσελίδα Super-FM.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα