Επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στα γραφεία της Παρτιζάν (pic)

Επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στα γραφεία της Παρτιζάν (pic)

Επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στα γραφεία της Παρτιζάν (pic)

bet365

O ομογενής επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (7/8) στο Βελιγράδι, όπου επισκέφτηκε τα γραφεία της Παρτιζάν.

Η δυνατή φιλία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν Βελιγραδίου, τόσο σε επίπεδο οπαδών όσο και επίπεδο διοικήσεων, επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά με την σημερινή επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στα γραφεία της σερβικής ομάδας στο Βελιγράδι.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρέθηκε για επιχειρηματικούς λόγους στην πρωτεύουσα της Σερβίας φροντίζοντας να βρεθεί και στα γραφεία της Παρτιζάν.

Εκεί, ο κ. Σαββίδης έτυχε θερμής υποδοχής από τους ανθρώπους της ομάδας που τον υποδέχθηκαν με μια ασπρόμαυρη φανέλα την οποία και του δώρισαν στο τέλος της επίσκεψης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα