Η άφιξη Κινέζων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και ο Άρης

Η άφιξη Κινέζων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και ο Άρης

Η άφιξη Κινέζων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και ο Άρης

bet365

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται εκπρόσωποι 14 ισχυρών εταιριών της Κίνας και πέρα από τις επαφές τους για την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων τους, στο προσκήνιο βρίσκεται το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στον Άρη σε συνεργασία με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, καθώς είχε σημειώσει τις συζητήσεις του με κινέζικους ομίλους επιχειρηματιών οι οποίες αφορούν και την εμπλοκή τους στην ομάδα. Το επόμενο διήμερο θεωρείται καταλυτικό προς την κατεύθυνση εμπλοκής τους στην ΠΑΕ Άρης, καθώς αύριο (8/8) θα ξεναγηθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κυρίως όμως θα λάβουν γνώση περί του σχεδίου του κ. Καρυπίδη.

Στην ενημέρωση του Hellenic Trade Council (HETCO) σημειώνεται ότι οι Κινέζοι επιχειρηματίες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα στο πλάνο δραστηριοτήτων τους συμπεριλαμβάνεται η ξενάγηση τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου μεταξύ άλλων θα συναντηθούν με τον Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος θα τους αναλύσει τον στρατηγικό σχεδιασμό του για τον Άρη. Για την ακρίβεια στην ενημέρωσή της σημειώνει ότι στη Θεσσαλονίκη θα φθάσουν… ««14 κορυφαίοι βιομηχανικοί και επενδυτικοί όμιλοι της Νότιας Κίνας με πρωτοβουλία του διεθνούς οργανισμού Hellenic Trade Council (HETCO) του οποίου ηγείται η μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Ειρήνη Καρυπίδη. Το HETCO διοργανώνει επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πολυμελούς αντιπροσωπείας Κινέζων επιχειρηματιών από την περιοχή της Dong Guan, που δραστηριοποιείται στους τομείς της γεωργίας, της βαριάς βιομηχανίας, της υγείας, του χονδρικού εμπορίου, του τουρισμού, του real estate και των κατασκευών. Η Dong Guan αποτελεί το 4ιο μεγαλύτερη εξαγωγικό κέντρο της Κίνας και διαθέσει μεγάλη παράδοση στη βιομηχανική παραγωγή.

Η επίσκεψη θα είναι διήμερη και εκτός των συναντήσεων που θα πραγματοποιήσουν οι Κινέζοι επενδυτές με εκπροσώπους φορέων της πόλης και του Δήμου Θεσσαλονίκης, έχουν προγραμματίσει συνάντηση και με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη. Η κινέζικη αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας, Θα τους παρουσιαστεί το αναλυτικό πλάνο ανακαίνισης του γηπέδου «Κλ. Βικελίδης» και συνολικά ο στρατηγικός σχεδιασμός του Θόδωρου Καρυπίδη για την προώθηση του ποδοσφαιρικού brand «Άρης» στην κινέζικη αγορά. Οι συνεργασίες που αναμένεται αν υπογραφούν περιλαμβάνουν και λανσάρισμα προϊόντων της ομάδας στην Κίνα μέχρι τη φιλοξενία στα summer camps της ομάδας, παιδιών από ακαδημίες ποδοσφαίρου της Dong Guan».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα