Μπούσης: «Αίσχος τα χρήματα που δόθηκαν πέρυσι στον ΟΦΗ για τα τηλεοπτικά»

Μπούσης: «Αίσχος τα χρήματα που δόθηκαν πέρυσι στον ΟΦΗ για τα τηλεοπτικά»

Gazzetta team
Μπούσης: «Αίσχος τα χρήματα που δόθηκαν πέρυσι στον ΟΦΗ για τα τηλεοπτικά»

bet365

Καυστικός για την περσινή συμφωνία του ΟΦΗ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του ήταν στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης, υπογραμμίζοντας πως ο σύλλογος δεν είναι «ψιλικατζίδικο» και δεν χρειάζεται «χαρτζιλίκι».

ΠΑΟΚ - Άγιαξ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Γιώργου Σίμου ως νέου προπονητή του ΟΦΗ, ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μαζί με την οικογένεια Παλυβού, M. Μπούσης μίλησε για τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά της επόμενης σεζόν, χαρακτηρίζοντας «αίσχος» τα χρήματα που πήραν από την περσινή συμφωνία οι Ομιλίτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε κάνει μια συζήτηση με τη Nova. Μπήκε και η ΕΡΤ στην μέση, έδωσε μια πρόταση. Η πρόταση δεν ήρθε εγγράφως αλλά προφορικά. Την δεχτήκαμε την πρόταση της ΕΡΤ, στην συνέχεια άλλαξε η κυβέρνηση και γίνονται αυτά που γίνονται. Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Γίνονται κάποιες προσπάθειες με τη Nova και την ΕΡΤ όμως δεν θα υπογραφεί ξανά συμβόλαιο όπως το περσινό. Δεν θα δεχτώ την αδικία την περσινή. Για εμένα είναι αίσχος τα χρήματα που δόθηκαν πέρυσι για τον ΟΦΗ και ολόκληρη την Κρήτη.

Ο ΟΦΗ δεν είναι ένα ψιλικατζίδικο, ούτε μια ομάδα που χρειάζεται χαρτζιλίκι. Και αυτή την στήριξη θα δούμε πως θα γίνει φέτος και όχι όπως παλιότερα. Από τα τηλεοπτικά μέχρι τους χορηγούς. Εδώ είναι μια ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα