«Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ ο Φελίπε Καϊσέδο»

Gazzetta team
«Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ ο Φελίπε Καϊσέδο»

bet365

Δημοσίευμα στο Εκουαδόρ γράφει για τα σενάρια που εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ και τον 30χρονο επιθετικό της Λάτσιο, με τους νταμπλούχους να μην επιβεβαιώνουν τίποτα σχετικά με το θέμα.

Χάντερσφιλντ - Ντέρμπι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Τα μεταγραφικά έχουν μπει σε δεύτερο πλάνο για τον ασπρόμαυρο οργανισμό που έχει στρέψει όλη την προσοχή του στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν και στο πρώτο ραντεβού με τον πανίσχυρο Άγιαξ το απόγευμα της Τρίτης (6/8) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονο παρασκήνιο σ’ ότι αφορά τον επιθετικό που θέλει να φέρει μετά τα ματς με τον Άγιαξ ο Ιβάν Σαββίδης στην ομάδα. Προς το παρόν όλα τα μεταγραφικά, ακόμη και το θέμα του δανεισμού του Ενρίκε στην Γκεζισεχίρ Γκαζιαντέπ, πηγαίνουν για μετά το παιχνίδι των νταμπλούχων Ελλάδας για τα προκριματικά του Champions League.

Σ’ αυτό το κλίμα έρχεται να προστεθεί και το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «futbolecuador.com» που εμπλέκει τον ΠΑΟΚ με τον 30χρονο επιθετικό της Λάτσιο, Φελίπε Καϊσέδο.

«Μπορεί να βρίσκεται στην προετοιμασία της Λάτσιο, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως ο επιθετικός από το Εκουαδόρ έχει μπει στα ραντάρ του ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη, ομάδα που αγωνίστηκε εκεί ο Κριστιάν Νομπόα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, όπου γίνεται λόγος για την απόφαση του Καϊσέδο να απορρίψει πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς για οικογενειακούς λόγους.

Το συμβόλαιο του επιθετικού από το Εκουαδόρ με τη Λάτσιο, μετά από μια σχετικά καλή σεζόν πέρσι με 9 γκολ και 6 ασίστ σε 38 συμμετοχές, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα