ΠΑΟΚ: Τρίτος δανεισμός για τον Ενρίκε που πάει Τουρκία

ΠΑΟΚ: Τρίτος δανεισμός για τον Ενρίκε που πάει Τουρκία

ΠΑΟΚ: Τρίτος δανεισμός για τον Ενρίκε που πάει Τουρκία

bet365

Ο Πέδρο Ενρίκε δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα για τη νέα περίοδο και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει και αυτό το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ με προορισμό την Γκεζισεχίρ Γκαζιαντέπ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Άγιαξ, είναι έτοιμος να κλείσει εκ νέου τις βαλίτσες του και να αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό αυτή τη φορά την Τουρκία.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Ενρίκε παραχωρήθηκε δανεικός στην Καραμπάχ, ακολούθησε ο δανεισμός του στην Αστάνα και πλέον θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην Γκεζισεχίρ Γκαζιαντέπ, αφού πρώτα επεκτείνει για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν συμφωνήσει σ’ όλα για την παραχώρηση του 29χρονου επιθετικού και στο συμβόλαιο δανεισμού του θα υπάρχει και «οψιόν» αγοράς από την τουρκική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα