«Καίει» το τηλεοπτικό, μένει Ελλάδα ο Καρυπίδης

«Καίει» το τηλεοπτικό, μένει Ελλάδα ο Καρυπίδης

«Καίει» το τηλεοπτικό, μένει Ελλάδα ο Καρυπίδης

bet365

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να… στρώσει το χαλί μιας νέας τηλεοπτικής συμφωνίας σε περίπτωση ακύρωσης του συμβολαίου με την ΕΡΤ, αυτός είναι ο λόγος της παραμονής του Θόδωρου Καρυπίδη στην Ελλάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης επρόκειτο να ταξιδέψει στη Νορβηγία για τον εκτός έδρας αγώνα (8/8, 20:00) με τη Μόλντε. Τελικώς, επαγγελματικές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με το θολό τηλεοπτικό τοπίο, τον αναγκάζουν να παραμείνει στην Ελλάδα. Σε προσωπικό επίπεδο, όπως σημειώθηκε από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, προβλέπεται να έχει μια σειρά συναντήσεων που αφορούν την επαγγελματική δραστηριότητά του. Υπάρχει όμως και το τηλεοπτικό. Επί του παρόντος, διαπιστώνεται η δράση της ΕΡΤ (με την πρόθεση μείωσης των απολαβών του επιπέδου του 45%) και η αντίδραση της Superleague (αρνείται τη μείωση).

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης θα κοιτάξει να διασφαλίσει τα συμφέροντά του, είτε αυτά μεταφράζονται με την επιβολή σκληρής στάσης απέναντι στην ΕΡΤ δεδομένης της ύπαρξης συμβολαίου το οποίο αναγκάζει τη Δημόσια Τηλεόραση να το σεβαστεί, είτε μέσω συμφωνίας με ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης έχει επαφές με τη NOVA και μένει να φανεί αν θα υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στις συζητήσεις που ήδη έχουν γίνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα