Παναθηναϊκός: Έτοιμος για το φιλικό με τη Γαλατασαράι (pics)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Έτοιμος για το φιλικό με τη Γαλατασαράι (pics)

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (03/08) τη Γαλατασαράι στην «Turk Telekom Arena», σε ένα από τα πιο απαιτητικά φιλικά της προετοιμασίας του.

Οι «πράσινοι» που προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα στο προπονητικό κέντρο των Τούρκων, ετοιμάζονται για ένα από τα πιο δυνατά «τεστ», περίπου 20 μέρες πριν την έναρξη της σεζόν.

Το βράδυ του Σαββάτου (03/08, 21:00) οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα αντιμετωπίσουν την «τσιμ-μπομ» του Φατίχ Τερίμ στο γήπεδό της, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει την ευκαιρία να εξάγει πολύτιμα συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας, ενώ από την πλευρά της η Γαλατά θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, λίγες μέρες πριν τον τελικό του τουρκικού Super Cup απέναντι στην Ακισάρ, ενώ και το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 18 Αυγούστου.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση του «τριφυλλιού»:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα