ΠΑΟΚ-The Invincibles: Ερχεται η νέα εντυπωσιακή ταινία (vids)

ΠΑΟΚ-The Invincibles: Ερχεται η νέα εντυπωσιακή ταινία (vids)

ΠΑΟΚ-The Invincibles: Ερχεται η νέα εντυπωσιακή ταινία (vids)

bet365

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ η ταινία «The Invincibles», με πλούσιο υλικό από την πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του νταμπλ.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση και την προβολή της ταινίας «The Invincibles» από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που τα τελευταία χρόνια μας έχει εντυπωσιάσει με τις εικόνες και το υλικό από τις κατακτήσεις των τίτλων και τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου.

Μετά την πρώτη mini-movie με θέμα τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας το 2018, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ετοίμασε μια νέα ταινία με θέμα αυτή τη φορά την πορεία προς το αήττητο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του νταμπλ, με την επικράτηση επί της ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου τον περασμένο Μάιο.

Στο πρώτο trailer της ταινίας ένας εκ των χειριστών της κάμερας για την συλλογή των εικόνων πανηγυρίζει έξαλλα την επίτευξη του νικητήριου γκολ από τον Τσούμπα Άκπομ και στο δεύτερο μετράει τα δευτερόλεπτα μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα!

When your filming crew are #PAOKfans The Invincibles Movie Get ready for an emotional ride... #TheFutureIsHere #OwnTheTop #PAOK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

#PAOKfan or cameraman? Not even a dilemma... The Invincibles Movie Wait for it #TheFutureIsHere #OwnTheTop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα