Ολυμπιακός: Οι τρεις περιζήτητοι αμυντικοί του! (poll)

Ολυμπιακός: Οι τρεις περιζήτητοι αμυντικοί του! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι τρεις περιζήτητοι αμυντικοί του! (poll)

bet365

Οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Παπέ Αμπού Σισέ και Λεονάρντο Κούτρης είναι τα πλέον... hot ονόματα της άμυνας του Ολυμπιακού στην ευρωπαϊκή αγορά με τις πωλήσεις τους να παραμένουν πιθανές μες στον Αύγουστο.

ΑΕ Λεμεσού - Άρης με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι πληροφορίες για τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Κρίσταλ Πάλας για την αγορά του Ομάρ από τους Άγγλους σε ποσά που αγγίζουν ακόμα και τα 8 εκατ. ευρώ άνοιξε έναν νέο... κύκλο για τους πλέον περιζήτητους αμυντικούς των Πειραιωτών. Ας δούμε όμως τις τρεις περιπτώσεις:

ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Ο Νορβηγός άσος και αρχηγός του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου με τον σύλλογο. Παραμένει ένας αμυντικός με πέραση στο Νησί καθώς εκτός από την Πάλας τον ήθελαν και ομάδες σαν την Σέλτικ. Οι ερυθρόλευκοι θα έμπαιναν σε σοβαρές συζητήσεις για ποσά πάνω από 6 - 7 εκατ. ευρώ.

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΟΥΤΡΗΣ: Εδώ και πολύ καιρό θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα πουληθεί. Ο Ολυμπιακός αξιώνει πάνω από 8 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, έχοντας απορρίψει προτάσεις στα 5 εκατ. ευρώ. Τον θέλουν ομάδες από Γαλλία (Μαρσέιγ), Πορτογαλία, Ιταλία, Γερμανία και το όνομά του έχει ακουστεί ακόμα και για αγγλικούς συλλόγους.

ΠΑΠΕ ΑΜΠΟΥ ΣΙΣΕ: Περίπου ίδια περίπτωση με τον Κούτρη. Η διαφορά είναι πως για αυτόν οι Πειραιώτες ζητούν περισσότερα από 10 - 11 εκατ. ευρώ. Έχουν ήδη δώσει αρνητικές απαντήσεις σε κρούσεις άνω των 5 εκατ. ευρώ. Ο Σισέ έχει συνδεθεί πρόσφατα και με την Άρσεναλ και εκτός από την Αγγλία το... μενού για εκείνον έχει και πορτογαλικές και γερμανικές ομάδες. Η Μπενφίκα βέβαια μία περίοδο ήθελε και εκείνον και τον Κούτρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα