Φερέιρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Διαβάστε το παιχνίδι» (vid)

Φερέιρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Διαβάστε το παιχνίδι» (vid)

Φερέιρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Διαβάστε το παιχνίδι» (vid)

bet365

H προσπάθεια του Αμπέλ Φερέιρα να μάθει στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τη φιλοσοφία του και να αποκτήσουν την ικανότητα να διαβάσουν το παιχνίδι πριν και κατά την εξέλιξη του.

ΑΕ Λεμεσού - Άρης με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει ένα κομμάτι από την καθημερινή προσπάθεια, όπως σημειώνει, του Αμπέλ Φερέιρα να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του κομμάτια της φιλοσοφίας του.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους το έκανε καθημερινά κάτι που το συνεχίζει και στις προπονήσεις που ξεκίνησαν την Τετάρτη (31/7) στη Θεσσαλονίκη. «Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Εξ ου και τόσο δύσκολο. Για να φτάσεις στο σημείο να το… υπηρετήσεις με τη ζητούμενη απλότητα, πρέπει πρώτα να το καταλάβεις. Κι εκεί μπαίνει στη μέση η φιλοσοφία του Αμπέλ Φερέιρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και προσθέτει:

«Πιστεύω πολύ στο ότι, όπως και στη ζωή, τα απλά πράγματα κάνουν τη διαφορά. Αυτό ζητάω και από τους παίκτες μου. Να κάνουν το απλό, γιατί στο ποδόσφαιρο συχνά το πιο δύσκολο είναι το πιο απλό», λέει ο Πορτογάλος τεχνικός στο ειδικό βίντεο για το πώς βλέπει το ποδόσφαιρο.

Η απόδοση αυτής της φιλοσοφίας έρχεται μέσα από τις προπονήσεις όπου ο Φερέιρα προσπαθεί να περάσει στην ομάδα τα στοιχεία του χαρακτήρα που θέλει να έχει ο νέος ΠΑΟΚ. Διαδικασία όχι τόσο απλή όσο θα ήθελε κι ο ίδιος ο Πορτογάλος, αλλά απαραίτητη και σημαντική.

Αυτός είναι και ο λόγος που καθημερινά στις προπονήσεις ο Φερέιρα κάνει προσομοιώσεις καταστάσεων που οι παίκτες θα συναντήσουν στους αγώνες. Για να τους… μάθει να διαβάζουν το ματς και ν’ αντιδρούν καταλλήλως».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα