Δίπλα στο PAO Alive οι ομογενείς από τις ΗΠΑ

Δίπλα στο PAO Alive οι ομογενείς από τις ΗΠΑ

Gazzetta team
Δίπλα στο PAO Alive οι ομογενείς από τις ΗΠΑ

bet365

Αποφασισμένοι να στηρίξουν την προσπάθεια του PAO Alive είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού της Αμερικής, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Panatha USA, Βλάσης Αναστασίου.

Ο Αναστασίου μιλώντας στην εφημερίδα «η Πράσινη» ανέφερε σχετικά με το PAO Alive: «Σίγουρα ως Παναθηναϊκοί και ομογενείς υποστηρίζουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται γιατί ο σκοπός είναι η διατήρηση στην κορυφή όλων των τμημάτων του συλλόγου. Μέσα στην κρίση του συλλόγου μας φαίνεται ότι η προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η μόνη λύση για ένα καλύτερο και υγιές "πράσινο" αύριο. Ο κόσμος έχει διάθεση να βοηθήσει αλλά χρειάζεται σοβαρή προσπάθεια να πεισθεί γιατί στο παρελθόν έχουμε βοηθήσει χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Όπως η ομογένεια ζητά ψήφο στις βουλευτικές εκλογές και ακούμε μόνο υποσχέσεις έτσι και τώρα ο οπαδός θέλει να είναι κοντά στην ομάδα και να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην υπερπροσπάθεια που γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα