Ολυμπιακός: Ο Τσόρι «φλερτάρει» με την επιστροφή του!

Ολυμπιακός: Ο Τσόρι «φλερτάρει» με την επιστροφή του!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Τσόρι «φλερτάρει» με την επιστροφή του!

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες μετά το ματς με την Φόρεστ ήταν και με τη Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη και τα σενάρια και οι πληροφορίες για επιστροφή του στον Ολυμπιακό έχουν... φουντώσει για τα καλά!

Ο Αργεντίνος παλαίμαχος άσος στα 38 του χρόνια εξακολουθεί να θέλει να μείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο άλλοτε άσος και αρχηγός του Ολυμπιακού μετά το ματς με την Φόρεστ έδωσε το παρών και στο Ολυμπιακός - Πλζεν, πηγαίνοντας μάλιστα στα αποδυτήρια των Πειραιωτών και βρίσκοντας παλιούς του γνώριμους και φυσικά μιλώντας και με ανθρώπους της ομάδας. Ο γιος του Τσόρι μάλιστα εθεάθη να ποζάρει με την αφίσα του πατέρα του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με αυτά και με αυτά ξαναβγήκε στην επιφάνεια η πιθανότητα του come back του στους ερυθρόλευκους σε πόστο στην Ακαδημία ή την πρώτη ομάδα. Εξάλλου από τότε που είχε φύγει από ο Λιμάνι ο Τσόρι Ντομίνγκες οι δύο πλευρές είχαν κάνει μία άτυπη... συμφωνία πως θα... συναντηθούν ξανά στο μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα