Super League 1: Έξαλλοι για την στάση της ΕΡΤ!

Δημήτρης Τομαράς
Super League 1: Έξαλλοι για την στάση της ΕΡΤ!

bet365

Στα... κάγκελα είναι οι παράγοντες της Super League 1 από την στάση της ΕΡΤ μετά και την ενημέρωσή της μέσω επιστολών για το... ψαλίδι 45% στα τηλεοπτικά συμβόλαια των ομάδων. Τι λένε στην Λίγκα.
Στην SL1 είναι έξαλλοι μετά τις εξελίξεις για τις περικοπές που θέλει η ΕΡΤ στα συμβόλαια των ομάδων της κατηγορίας. Περικοπές της τάξεως του 45% για τις οποίες ενημερώθηκαν οι ομάδες με επιστολές.
Μάλιστα από την Λίγκα σχολίαζαν με νόημα πως «ευχαριστούμε την ΕΡΤ για αυτό το τάιμινγκ των ανακοινώσεών της. Την στιγμή που οι Άρης και Ατρόμητος ετοιμάζονται να παίξουν για την Ελλάδα σε ευρωπαϊκά ματς να γίνονται γνωστά τέτοια πράγματα». Κοινώς στέκονταν και στον χρόνο που επιλέχθηκε να βγει προς τα έξω αυτή η αξίωση του κρατικού καναλιού αλλά και στο ζήτημα των όσων έχουν συμφωνηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα