Παράταση για ανανέωση των διαρκείας στον Πανιώνιο ως τις 9/8

Gazzetta team
Παράταση για ανανέωση των διαρκείας στον Πανιώνιο ως τις 9/8

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος γνωστοποίησε πως οι παλιοί κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν μέχρι και την Παρασκευή 9/8 να τα ανανεώσουν και να έχουν την έκπτωση του 10%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» έχει ως εξής: «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διαδικασία των ανανεώσεων και πωλήσεων καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της πως παρά το πέρας της καταλυτικής ημερομηνίας για τις ανανεώσεις των περσινών κατόχων διαρκείας(31/07) , η ανανέωση με 10% έκπτωση θα είναι διαθέσιμη έως και την Παρασκευή 09/08.

Για τον μήνα Αύγουστο οι πωλήσεις και οι ανανεώσεις θα πραγματοποιούνται από το γραφείο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυτίου 36 & Κ. Παλαιολόγου 24, Νέα Σμύρνη) από Δεύτερα έως Παρασκευή 10:00-17:00».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα