Στην Ισπανία γράφουν ξανά για ΠΑΟΚ και Μαρτίνεθ

Στην Ισπανία γράφουν ξανά για ΠΑΟΚ και Μαρτίνεθ

Gazzetta team
Στην Ισπανία γράφουν ξανά για ΠΑΟΚ και Μαρτίνεθ

bet365

Ισπανικά δημοσιεύματα επαναφέρουν στο προσκήνιο την περίπτωση του Νάτσο Μαρτίνεθ χρίζοντας τον 30χρονο αριστερό μπακ της Βαγιαδολίδ ως έναν από τους υποψήφιους για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει έναν αριστερό μπακ, διατηρεί ανοικτή την πόρτα του για τον Φάμπιο Κοεντράο, όσο ο Πορτογάλος δεν κλείνει σε κάποια ομάδα, ενώ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την συγκεκριμένη θέση.

Εκτός από τις υποθέσεις των Γκιγέρμε Αράνα της Σεβίλλης και του Μίικο Αλμπορνός του Ανόβερου οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν κοιτάξει και την περίπτωση του Νάτσο Μαρτίνεθ της Βαγιαδολίδ για τον οποίο δείχνει ενδιαφέρον και η Μπέτις προσφέροντας μέχρι και 3.000.000 ευρώ για την απόκτηση του.

Το όνομα του 30χρονου Ισπανού μπακ της Βαγιαδολίδ ήρθε σήμερα εκ νέου στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ μέσα από δημοσίευμα στην Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα