Οι Άγγλοι στέλνουν τον Βουρνόν Ανίτα στον Άρη!

Gazzetta team
Οι Άγγλοι στέλνουν τον Βουρνόν Ανίτα στον Άρη!

bet365

Δημοσίευμα αγγλικής ιστοσελίδας σημειώνει ότι ο Άρης είναι σε συζητήσεις με τη Λιντς για την απόκτηση του Βουρνόν Ανίτα.

Σέρο Πορτένιο - Σαν Λορέντζο με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Το όνομα του 30χρονου αμυντικού χαφ βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα. Ο Ολλανδός παίκτης ανήκει στη Λιντς, δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του Μαρσέλο Μπιέλσα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.the72.co.uk» η οποία ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της αγγλικής ομάδας, ο Άρης προσπαθεί να τον αποκτήσει. Για την ακρίβεια σημειώνει ότι «ο πρώην παίκτης της Νιουκάσλ (σ. σ. Ανίτα) πηγαίνει προς τον Άρη Θεσσαλονίκης και οι Whites (σ. σ. Λιντς) ελπίζουν ότι αυτή η κίνηση θα τελειώσει άμεσα και δεν θα καθυστερήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα