Ομάρ: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, να περάσουμε στους ομίλους του Champions League»

Ομάρ: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, να περάσουμε στους ομίλους του Champions League»

Gazzetta team
Ομάρ: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, να περάσουμε στους ομίλους του Champions League»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ενώ στάθηκε στη σημασία να περάσει η ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Ο διεθνής Νορβηγός μπακ είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τον χθεσινό αγώνα:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δείξαμε ότι θέλαμε να νικήσουμε και να προκριθούμε. Ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό και παίξαμε όπως έπρεπε για να νικήσουμε. Είχαμε αυτοπεποίθηση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για τα παιχνίδια με την Μπασακσεχίρ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την Μπασακσεχίρ σε μία εβδομάδα. Η Βικτόρια Πλζεν ήταν μία καλή ομάδα, τώρα όμως θα παίξουμε με μία καλύτερη ομάδα από την προηγούμενη αντίπαλο μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να προκριθούμε. Σίγουρα είναι καλό που έχουμε εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή παρουσία μας μέχρι τον Δεκέμβριο. Δεν έχω όμως αυτήν τη νοοτροπία, γιατί αν δεν δώσουμε το 100% στα παιχνίδια με την Μπασακσεχίρ, θα έχουμε μειονέκτημα. Πρέπει να σκεφτούμε τους δύο αγώνες που μας περιμένουν. Στόχος μας είναι να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να ετοιμαστούμε για να περάσουμε την Μπασακσεχίρ».

Για τις φήμες σχετικά με το μέλλον του: «Κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο, υπάρχουν διάφορες φήμες για το μέλλον μου. Εγώ δεν δίνω προσοχή, αλλά κι ο κόσμος δεν πρέπει να πιστεύει τι ακούγεται, αν εγώ δεν έχω πει κάτι. Κι εγώ δεν έχω πει ποτέ ότι δεν είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό ή ότι θέλω να φύγω. Αυτό λοιπόν δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα. Εχω ένα χρόνο συμβολαίου και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Σίγουρα είναι λογικό όταν παίζεις καλά να σε κοιτάζουν κι άλλες ομάδες»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα