ΠΑΟΚ: Ο Ουάρντα επιμένει στα «ασπρόμαυρα»! (pic)

ΠΑΟΚ: Ο Ουάρντα επιμένει στα «ασπρόμαυρα»! (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Ουάρντα επιμένει στα «ασπρόμαυρα»! (pic)

bet365

H επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος της σχετικής άδειας που είχε από τον ΠΑΟΚ, συνδυάστηκε με μια ανάρτηση στο Instagram σε απόλυτο ασπρόμαυρο φόντο…

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται στα πλάνα του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, ωστόσο έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τους «ασπρόμαυρους», οπότε η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη συνδυάζεται και με το μέλλον του, καθώς άμεσα θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στον ΠΑΟΚ δεν έχει μέλλον ούτε και θέση στο ρόστερ της ομάδας, που έχει κλεισμένες τις θέσεις των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών της, με τον Ουάρντα να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και να γνωστοποιεί την παρουσία του στην πόλη μετά από αρκετό καιρό, μέσω ανάρτησης του στα social media.

Φρόντισε μάλιστα να ανεβάσει μια φωτογραφία από το γυμναστήριο, φορώντας τη φανέλα του… μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα