Παπαϊωάννου: «Αν ισχύσουν τα όσα ακούγονται, εγώ θα αποχωρήσω»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Αν ισχύσουν τα όσα ακούγονται, εγώ θα αποχωρήσω»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόνισε πως δεν θα μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα, εάν υπάρξει μείωση των τηλεοπτικών εσόδων.

Για τα όσα... ακούγονται γύρω από ενδεχόμενες μειώσεις των τηλεοπτικών εσόδων, μίλησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην εφημερίδα «Livesport», όπου και τόνισε πως εφόσον επιβεβαιωθούν, τότε είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη Λαμία.

«Δεν με έχει ενημερώσει κανείς για κάτι τέτοιο, ακούω μόνο τις φήμες. Εμείς έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας βάσει των συμφωνηθέντων και τώρα, όπως καταλαβαίνετε, έχουν… παγώσει όλα. Κάτι τέτοιο θα καταστρέψει όλες τις επαρχιακές ομάδες, θα κάνει το πρωτάθλημα ερασιτεχνικό», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» και συνέχισε:

«Δεν προτίθεμαι να κάνω τη Λαμία… μαγαζάκι κανενός “μεγάλου”. Από τότε που την ανέλαβα έχω βάλει πολλά χρήματα για να τη φτάσω εδώ που είναι. Το κράτος πρέπει να καταλάβει όλους εμάς που βάζουμε χρήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν ισχύσουν όσα ακούγονται, θα καταθέσω τον φάκελο της ομάδας στην ΕΠΟ και θα αποχωρήσω, αλλά δεν θέλω να πιστέψω μια τέτοια εξέλιξη».

Υπενθυμίζεται πως ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας είχε εκφράσει στο στενό περιβάλλον του από τις αρχές Μαΐου την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, επικαλούμενος τόσο τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει η συντήρηση μιας ομάδας επιπέδου Super League, καθώς και προβλήματα υγείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα