Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Γκουστάβο Μπλάνκο (vids)

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Γκουστάβο Μπλάνκο (vids)

Gazzetta team
Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Γκουστάβο Μπλάνκο (vids)

bet365

Ο υψηλόσωμος Γκουστάβο Μπλάνκο της Σαχτάρ, που βλέπει τον κόσμο από τα 190 εκατοστά, προτάθηκε και εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ για την επίθεση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Υστερα από μια γεμάτη σεζόν με 42 εμφανίσεις, εννιά γκολ και εφτά ασίστ με τη φανέλα της Μάλαγα, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός ο Γκουστάβο Μπλάνκο επέστρεψε στην Ουκρανία και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, από την οποία δεν θα έλεγε «όχι» να αποχωρήσει εκ νέου, καθώς προτάθηκε και εξετάζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος Αργεντινός φορ ξεκίνησε την καριέρα του στην Άρσεναλ Σαραντί και πριν από πέντε χρόνια βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ανζί. Αγωνίστηκε στο Μαρόκο με την φανέλα της Βιντάντ, για να ακολουθήσουν οι μεταγραφές σε Ασιρίσκα (Σουηδία) και Καρπάτι Λβιβ (Ουκρανία).

Από την ομάδα του Λβιβ πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2017 στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και την σεζόν 2017-18 κατέγραψε 31 συμμετοχές με οκτώ γκολ και δύο ασίστ.

Την περσινή σεζόν ο Αργεντινός φορ, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μάλαγα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα